Beastmaster 2: Through the Portal of Time 1991

 • 4.7 60 stemmen
 • 107 min
 • Actie Avontuur Fantasie Sciencefiction
Trailer afspelen

In het land van Aruk weet de duivelse schurk Arklon met de hulp van de heks Lyranna een tijdspoort naar Los Angeles te openen. Daar wil hij een neutronenbom uit een militair onderzoekscentrum stelen om mee terug te nemen naar zijn eigen wereld. Koningszoon Dar - "The Beastmaster", een held met de gave om telepathisch met dieren te communiceren - moet verhinderen dat Arklon de bom in handen krijgt. Hij krijgt hierbij hulp van het impulsieve meisje Jackie en zijn trouwe dierenvrienden.


Stream Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) online in België

Wil je Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) kijken? Is de film Beastmaster 2: Through the Portal of Time met Marc Singer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Beastmaster 2: Through the Portal of Time kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991)
Beastmaster 2 Through the Portal of Time [ 719.82 MB ] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Zaterdag 8 juni 1991
 • Speelduur 107 minuten
 • Genres Actie, Avontuur, Fantasie & Sciencefiction
 • Productie budget $6,000,000
 • Opbrengst $869,325
 • Productiebedrijven Les Films 21
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Based on novel or book, Time travel, Sequel, Gunfight, Combat, Peplum, Loin cloth, Warrior, Time portal, Gun fight & Sword and sorcery.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.