Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) poster

Servisna stanica: Sreća u torbi 1961

  • 7.4 5 stemmen
  • 90 min
  • Komedie

De baas van het tankstation, Raka, voorkomt dat dieven geld stelen na een poging tot overval. Maar Raka weet niet wat hij moet doen met alle miljoenen die hij bezit, maar kan het niet aan de politie vertellen, uit angst dat ze hem van medeplichtigheid zullen beschuldigen. Hij slaagt er op de een of andere manier in om van het geld af te komen en te trouwen met Mara, de meid van het motel die niets over hem wilde horen terwijl hij veel geld bezat.


Stream Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) online in België

Wil je Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) kijken? Is de film Servisna stanica: Sreća u torbi met Milosav 'Mija' Aleksić te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Servisna stanica: Sreća u torbi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 4 november 1961
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Avala Film
  • Productielanden Yugoslavia
  • Trefwoorden Motel, Money & Bag of money.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Servisna stanica: Sreća u torbi (1961) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.