Emanuelle e gli ultimi cannibali 1977

  • 5.1 95 stemmen
  • 90 min
  • Avontuur Horror
Trailer afspelen

Terwijl Emanuelle in het geheim onderzoek doet in een psychiatrisch ziekenhuis, ontdekt ze een meisje die opgevoed lijkt te zijn door een kannibalen stam uit de Amazonen. Hierdoor geïntrigeerd reist Emanuelle met vrienden de Amazonen in, waar zij ontdekken dat deze kannibalen nog leven, en dat zij en haar vrienden niet bepaald welkome gasten zijn.


Stream Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) online in België

Wil je Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) kijken? Is de film Emanuelle e gli ultimi cannibali met Laura Gemser te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Emanuelle e gli ultimi cannibali kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977)
DVD-rip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 oktober 1977
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Avontuur & Horror
  • Productiebedrijven Flora Film, Gico Cinematografica S.r.L. & Fulvia Cinematografica
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Sadism, Exploitation, Jungle, Sanitarium, Brutality, Ape, Cannibal, Lesbian sex & Erotic movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Emanuelle e gli ultimi cannibali (1977) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.