The Thing Called Love 1993

  • 6.3 130 stemmen
  • 116 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Nashville telt tienduizend singersongwriters die hopen op een doorbraak...maar de kansen daarop zijn minimaal. Miranda-geen familie van Elvis- Presley (Samantha Mathis) is echter vastbesloten haar geluk te beproeven. Dus reist ze van New York naar Nashville en raakt hier bevriend met drie andere gelukszoekers: de verlegen cowboy Kyle Davidson (Dermot Mulroney) uit Connecticut; de Zuiderse schoonheid Linda Lue Linden (Sandra Bullock) en James Wright (River Phoenix), een knappe en arrogante Texaan met een honingzoete stem. Samen proberen zij het te maken in de harde muziekwereld van Nashville en ontdekken onderweg hoop, gebroken harten, geluk...en The Thing Called Love. De befaamde regisseur Peter Bogdanovich (The Last Picture Show, Paper Moon) levert met THE THING CALLED LOVE een levendige, muzikale film af met Phoenix in een van zijn laatste rollen (en de enige rol waarin hij zingt) en een opvallende rol voor Bullock, die een jaar later door de film Speed zou doorbreken als wereldster.


Stream The Thing Called Love (1993) online in België

Wil je The Thing Called Love (1993) kijken? Is de film The Thing Called Love met River Phoenix te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Thing Called Love kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Thing Called Love te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Thing Called Love (1993) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Thing Called Love (1993)
Huur The Thing Called Love (1993)
Download ondertiteling voor deze film The Thing Called Love (1993)
The.Thing.Called.Love.1993.x264.DVD-Rip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 augustus 1993
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $14,000,000
  • Opbrengst $1,029,721
  • Productiebedrijven Paramount & Davis Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Country music.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Thing Called Love (1993) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Thing Called Love (1993) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Thing Called Love (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Thing Called Love (1993) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Thing Called Love (1993) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Thing Called Love (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Thing Called Love (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Thing Called Love (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Thing Called Love (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Thing Called Love (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Thing Called Love (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Thing Called Love (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Thing Called Love (1993) met River Phoenix kopen of huren op Apple TV in België.