Cesar Millan: The Real Story (2012) poster

Cesar Millan: The Real Story 2012

  • 7 5 stemmen
  • 45 min
  • Documentaire

Volg de opkomst van Cesar Millans van verarmde illegale immigrant tot beroemde hondentrainer tot internationale superster. Sluit je aan bij Cesar terwijl hij aan zijn live wereldtournee begint, zijn nieuwe televisieserie in Spanje filmt en duizenden honden en baasjes meeneemt op een roedelwandeling in Washington, D.C. Cesar denkt na over zijn bescheiden verleden, zijn gezinsleven en zijn steeds evoluerende filosofie , dat mensen inspireert om hun relatie met hun honden te verbeteren en tegelijkertijd de roedelleider van hun eigen leven te worden.


Stream Cesar Millan: The Real Story (2012) online in België

Wil je Cesar Millan: The Real Story (2012) kijken? Is de film Cesar Millan: The Real Story met Cesar Millan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cesar Millan: The Real Story kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Cesar Millan: The Real Story (2012) streamen op Disney Plus.

Stream Cesar Millan: The Real Story (2012) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 25 november 2012
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Partisan Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Biography.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Cesar Millan: The Real Story (2012) met Cesar Millan is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Cesar Millan: The Real Story (2012) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Cesar Millan: The Real Story (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cesar Millan: The Real Story (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cesar Millan: The Real Story (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Cesar Millan: The Real Story (2012) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Cesar Millan: The Real Story (2012) onbeperkt gratis kijken.

Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cesar Millan: The Real Story (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.