The Penguins of Madagascar: Operation Vacation (2012) poster

De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie 2012

Originele titel: The Penguins of Madagascar: Operation Vacation

  • 6.4 14 stemmen
  • 92 min
  • Animatie

De vier pinguïns, Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de 'North Wind' die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren.


Stream De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) online in België

Wil je De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) kijken? Is de film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Dinsdag 14 februari 2012
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Animatie
  • Productiebedrijven DreamWorks Animation Television & Nickelodeon Animation Studio
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Pinguins van Madagascar: Operatie Vakantie (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.