Get a Clue 2002

  • 5.3 215 stemmen
  • 107 min
  • Familie Komedie Mysterie TV Film
Trailer afspelen

Lexy heeft een adviescolumn in de schoolkrant, maar weet nu een lokale krant te halen met een roddelverhaal over de relatie van twee leraren van haar school. Hoewel de leerlingen haar toejuichen, zitten de leraren in een lastig parket. De leraar besluit de relatie te eindigen, tot ontzetting van de lerares. De zaak wordt echter nog groter nieuws als de auto van de leraar in de rivier wordt gevonden, en zijn lichaam vermist is. De politie verdenkt meteen de lerares, maar als onderzoekend journalist wil Lexy nu de waarheid achterhalen.


Stream Get a Clue (2002) online in België

Wil je Get a Clue (2002) kijken? Is de film Get a Clue met Lindsay Lohan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Get a Clue kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Get a Clue (2002) streamen op Disney Plus.

Stream Get a Clue (2002) gratis
Download ondertiteling voor deze film Get a Clue (2002)
webrip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 juni 2002
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Familie, Komedie, Mysterie & TV Film
  • Productiebedrijven Flagstaff Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Amateur detective, Missing person & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Get a Clue (2002) met Lindsay Lohan is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Get a Clue (2002) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Get a Clue (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Get a Clue (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Get a Clue (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Get a Clue (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Get a Clue (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Get a Clue (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Get a Clue (2002) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Get a Clue (2002) onbeperkt gratis kijken.

Get a Clue (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Get a Clue (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Get a Clue (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.