Welcome Home Roscoe Jenkins 2008

  • 6 270 stemmen
  • 114 min
  • Komedie Drama Familie
Trailer afspelen

Dr. RJ Stevens, een talkshow-host, ontloopt zijn vroeger armzalige bestaan door te verkondigen dat alles kan in het leven. Met veel succes en geld op zak, heeft hij het gevoel dat hij alles heeft bereikt wat er te bereiken valt. Wanneer hij wordt uitgenodigd voor het 50-jarige huwelijk van zijn ouders, gaat hij ernaar toe, klaar om zijn ouders te imponeren met de successen die hij heeft behaald en hoe hij is veranderd. Tenminste... dat is het plan.


Stream Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) online in België

Wil je Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) kijken? Is de film Welcome Home Roscoe Jenkins met Martin Lawrence te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Welcome Home Roscoe Jenkins kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Welcome Home Roscoe Jenkins te kopen op Apple TV & Amazon Video. Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Welcome Home Roscoe Jenkins (2008)
Huur Welcome Home Roscoe Jenkins (2008)
Download ondertiteling voor deze film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008)
Welcome.Home.Roscoe.Jenkins.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
Welcome.Home.Roscoe.Jenkins.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
WelcomeHomeRoscoeJenkins Downloaden
Welcome.Home.Roscoe.Jenkins.2008.1080p.x265.RarBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 februari 2008
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Familie
  • Productie budget $35,000,000
  • Opbrengst $43,650,785
  • Productiebedrijven Spyglass Entertainment & Universal Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Talk show.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) met Martin Lawrence kopen of huren op Apple TV in België.