American Pie Presents: The Book of Love 2009

  • 5.2 1682 stemmen
  • 94 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Tien jaar na de avonturen in American Pie, ontdekt een stel nieuwe leerlingen van East Great Falls High hun 'Bijbel', verborgen in de bibliotheek. Het probleem is echter dat het boek beschadigd is door één van die leerlingen. Ze nemen contact op met Noah Levenstein (Eugene Levy), die samen met de jongens probeert om de verhalen in de Bijbel weer terug te krijgen.


Stream American Pie Presents: The Book of Love (2009) online in België

Wil je American Pie Presents: The Book of Love (2009) kijken? Is de film American Pie Presents: The Book of Love met Bug Hall te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je American Pie Presents: The Book of Love kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film American Pie Presents: The Book of Love te kopen op Apple TV & Amazon Video. American Pie Presents: The Book of Love (2009) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop American Pie Presents: The Book of Love (2009)
Huur American Pie Presents: The Book of Love (2009)
Download ondertiteling voor deze film American Pie Presents: The Book of Love (2009)
American.Pie.Book.Of.Love.2009.DVDRip.XviD-PrisM Downloaden
American.Pie.Presents.The.Book.of.Love.2009.720p.BluRay.x264-MELiTE Downloaden
American.Pie.The.Book.of.Love.DVDRip.XviD-RUBY Downloaden
American Pie Presents The Book of Love 2009 720p BluRay x264 MELiTE Downloaden
American.Pie.Presents.The.Book.of.Love.UNRATED.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 7 december 2009
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $5,021,219
  • Productiebedrijven Capital Arts Entertainment & Universal Pictures Home Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Teen comedy, Teenage sexuality, Virginity & Ambivalent.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

American Pie Presents: The Book of Love (2009) is te koop op Apple TV & Amazon Video. American Pie Presents: The Book of Love (2009) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film American Pie Presents: The Book of Love (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film American Pie Presents: The Book of Love (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film American Pie Presents: The Book of Love (2009) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je American Pie Presents: The Book of Love (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film American Pie Presents: The Book of Love (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film American Pie Presents: The Book of Love (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

American Pie Presents: The Book of Love (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

American Pie Presents: The Book of Love (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

American Pie Presents: The Book of Love (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

American Pie Presents: The Book of Love (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film American Pie Presents: The Book of Love (2009) met Bug Hall kopen of huren op Apple TV in België.