The Lock In 2014

  • 4.3 9 stemmen
  • 88 min
  • Fantasie Horror Drama
Trailer afspelen

In het voorjaar van 2010 werd een kerkelijke ‘lock-in’ in de First Baptist Church georganiseerd door pastor Chris. In het eerste uur van de lock-in had een van de studenten, Justin, een ongewoon ‘incident’ en was ‘ontroostbaar’. Er werd gemeld dat hij kalmeerde en de rest van het evenement op zichzelf bleef. Twee dagen na de lock-in vertelde Justin naar verluidt aan zijn ouders dat hij iets ‘slechts’ had meegemaakt bij de lock-in. Hij beweerde ook dat hij alles op band had vastgelegd. Na het bekijken van de beelden hadden de ouders een ontmoeting met kerkleiders om de strafrechtelijke aanklachten te bespreken die zij overwogen aan te spannen tegen de kerk wegens het in gevaar brengen van kinderen, verwaarlozing en marteling.


Stream The Lock In (2014) online in België

Wil je The Lock In (2014) kijken? Is de film The Lock In met Beverly Banks te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Lock In kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 9 januari 2014
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Fantasie, Horror & Drama
  • Productiebedrijven Holy Moly Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Christianity, Camera, Paranormal, Evil spirit, Prank, Church, Demon, Evil, Found footage, Locked in & Overnight.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Lock In (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Lock In (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Lock In (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Lock In (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Lock In (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Lock In (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.