Burning Blue 2013

  • 6.1 70 stemmen
  • 100 min
  • Drama Romantiek Oorlog
Trailer afspelen

Twee fatale vliegtuigongelukken aan boord van een vliegdekschip zijn voor een agent van de regering aanleiding zijn intrek te nemen op dat schip. Hij moet er zien achter te komen waar deze ongelukken uit zijn voortgekomen om zo een derde ongeluk te voorkomen. Al gauw richt hij zich op een van de toppiloten wanneer hij van een matroos doorkrijgt dat deze in een gay club is gesignaleerd. De vlieger komt samen met drie van zijn squadron vrienden en hun partners in een web van jaloezie terecht en worden, alvorens hen leven voor goed zal veranderen, getest op het gebied van liefde, vriendschap en eer.


Stream Burning Blue (2013) online in België

Wil je Burning Blue (2013) kijken? Is de film Burning Blue met Trent Ford te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Burning Blue kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Burning Blue te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Burning Blue (2013) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Burning Blue (2013)
Huur Burning Blue (2013)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 29 juni 2013
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama, Romantiek & Oorlog
  • Productiebedrijven Burning Blue The Film L.P., Offhollywood Digital, Lionsgate & Off Hollywood Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Secret love, Pilot, Forbidden love, U.s. navy, In the closet, Lgbt, Closeted homosexual, Gay theme & War.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Burning Blue (2013) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Burning Blue (2013) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Burning Blue (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Burning Blue (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Burning Blue (2013) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Burning Blue (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Burning Blue (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Burning Blue (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Burning Blue (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Burning Blue (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Burning Blue (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Burning Blue (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Burning Blue (2013) met Trent Ford kopen of huren op Apple TV in België.