Farväl Falkenberg (2006) poster

Farväl Falkenberg 2006

  • 6 28 stemmen
  • 91 min
  • Drama

De film volgt een vijftal jongens, die elkaar al kennen uit hun kinderjaren en nu als jonge mannen nog steeds bevriend zijn. Ze brengen hun zomer door in hun thuisstad, het Zweedse kuststadje Falkenberg. Ze vervelen zich allen in een stad waar weinig te doen is, maar geen van hen heeft de kracht om iets te veranderen. Ze willen niet naar een grotere stad verhuizen omdat ze geen leven zonder hun vrienden kunnen voorstellen en het is moeilijk om de nostalgie naar hun kinderjaren te overwinnen. Tot één van de jonge mannen toch een onverwachte beslissing neemt...


Stream Farväl Falkenberg (2006) online in België

Wil je Farväl Falkenberg (2006) kijken? Is de film Farväl Falkenberg met John Axel Eriksson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Farväl Falkenberg kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Farväl Falkenberg (2006) streamen op Sooner. Farväl Falkenberg (2006) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Farväl Falkenberg (2006) gratis
Huur Farväl Falkenberg (2006)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 september 2006
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Memfis Film & Film i Väst
  • Productielanden Denmark & Sweden

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Farväl Falkenberg (2006) met John Axel Eriksson is te streamen op Sooner. Farväl Falkenberg (2006) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Farväl Falkenberg (2006) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Farväl Falkenberg (2006) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Farväl Falkenberg (2006) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Farväl Falkenberg (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Farväl Falkenberg (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Farväl Falkenberg (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Farväl Falkenberg (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Farväl Falkenberg (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Farväl Falkenberg (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Farväl Falkenberg (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Farväl Falkenberg (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.