Irma Vep 1996

  • 6.7 180 stemmen
  • 99 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Een Franse filmmaker op zijn retour, probeert een comeback te maken met de verfilming van het verhaal 'Les Vampires'; over een katachtige dievegge, Irma Vep. Maggie Cheung (die zichzelf speelt) wordt gekozen als de nieuwe Irma. Aangekomen op de set merkt ze dat de regisseur het lachertje van de crew is, maar ze neemt zich voor toch loyaal te zijn. Na een tijdje raakt Maggie teveel in haar rol en glipt uit haar hotelkamer om gasten te beroven.


Stream Irma Vep (1996) online in België

Wil je Irma Vep (1996) kijken? Is de film Irma Vep met 張曼玉 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Irma Vep kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Irma Vep (1996) streamen op Sooner.

Stream Irma Vep (1996) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 oktober 1996
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Dacia Films
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Irma Vep (1996) met 張曼玉 is te streamen op Sooner.

Momenteel kun je Irma Vep (1996) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Irma Vep (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Irma Vep (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Irma Vep (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Irma Vep (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Irma Vep (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.