Creep 2014

  • 6.4 1343 stemmen
  • 82 min
  • Horror
Trailer afspelen

Op zoek naar werk, komt Aaron een cryptische online advertentie tegen: "$1,000 voor een dag. Service filmen. Discretie wordt op prijs gesteld." Weinig geld en vol naïviteit, besluit hij het erop te wagen. Hij rijdt naar een hutje in een afgelegen bergdorpje waar hij Josef ontmoet, zijn filmpersoon voor die dag. Josef is oprecht en het project lijkt hartelijk, dus Aaron begint te filmen. Maar naarmate de dag vordert, wordt het duidelijk dat Josef niet is wie hij zegt, en dat zijn bedoelingen helemaal niet zo zuiver zijn.


Stream Creep (2014) online in België

Wil je Creep (2014) kijken? Is de film Creep met Mark Duplass te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Creep kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Creep (2014) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Creep te kopen op Apple TV. Creep (2014) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Creep (2014) gratis
Koop Creep (2014)
Huur Creep (2014)
Download ondertiteling voor deze film Creep (2014)
Creep 2014 720p WEB-DL DD5.1 H 264-PLAYNOW Downloaden
Creep.2014.1080p.WEBRip.DD5.1.x264-MXB Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 23 juni 2014
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven Blumhouse Productions & Duplass Brothers Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Psychopath, Bath, Mountain, Stalker, Woods, Dying man, Murder, Serial killer, Cabin, Axe murder, Found footage, Video tape, Animal mask, Ax & Two-hander.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Creep (2014) met Mark Duplass is te streamen op Netflix. Creep (2014) is te koop op Apple TV. Creep (2014) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Creep (2014) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Creep (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Creep (2014) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Creep (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Creep (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Creep (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Creep (2014) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Creep (2014) onbeperkt gratis kijken.

Creep (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Creep (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Creep (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Creep (2014) met Mark Duplass kopen of huren op Apple TV in België.