Get Santa 2014

  • 6.1 116 stemmen
  • 102 min
  • Komedie Familie
Trailer afspelen

Een jongen en zijn vader bundelen hun krachten om het kerstfeest te redden zodra ze er achter komen dat de kerstman knock-out in hun garage ligt na te zijn gecrasht met zijn slee. De kerstman wordt daarnaast ook nog eens gezocht door de politie.


Stream Get Santa (2014) online in België

Wil je Get Santa (2014) kijken? Is de film Get Santa met Jim Broadbent te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Get Santa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Get Santa te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Get Santa (2014) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Get Santa (2014)
Huur Get Santa (2014)
Download ondertiteling voor deze film Get Santa (2014)
Get.Santa.2014.BDRip.X264-AMIABLE Downloaden
Get.Santa.2014.720p.WEBRip.x264-[YTS.LT].mp4 Downloaden
Masters Of Horror S02AF2 Family Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 december 2014
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Komedie & Familie
  • Productiebedrijven Film i Väst, Scott Free Productions, Chimney Poland, Warner Bros. Pictures, Ingenious Media, Altitude Film Entertainment, BFI & Screen Yorkshire
  • Productielanden Poland, Sweden & United Kingdom
  • Trefwoorden Prison, Santa claus, Saving christmas, Reindeer & Christmas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Get Santa (2014) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Get Santa (2014) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Get Santa (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Get Santa (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Get Santa (2014) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Get Santa (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Get Santa (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Get Santa (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Get Santa (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Get Santa (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Get Santa (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Get Santa (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Get Santa (2014) met Jim Broadbent kopen of huren op Apple TV in België.