Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) poster

Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan 2001

met biede voeten op de maan

  • 50 min
  • Komedie

Van Vleuten als de fantasierijke dromer die ideen naar zich toetrekt als een Vaponastrip en Van Muiswinkel, de rechtlijnige cynicus, die niets moet hebben van graancirkels en praten met dolfijnen. Alle onderdelen van het traditionele cabaret komen aan bod, maar het knappe van dit duo is dat ze in alle disciplines uitblinken. Van Vleuten is een begenadigd componist en de liedteksten van zijn kompaan zijn vormvast en spits. Bovendien is Erik van Muiswinkel een getalenteerd typeur en imitator.


Stream Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) online in België

Wil je Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) kijken? Is de film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan met Erik van Muiswinkel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 22 december 2001
  • Speelduur 50 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Harry Kies Theaterproducties & VARA
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Erik van Muiswinkel & Diederik van Vleuten: Mannen op de maan (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.