Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) poster

Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied 2008

Twee oude vrienden ontmoeten elkaar

  • 83 min
  • Komedie

Twee bankjes in een Hollands park. Twee oude vrienden ontmoeten elkaar. Diederik van Vleuten duwt de wagen met baby Spijker erin. Erik van Muiswinkel is ontspannen op weg naar het cricketveld. Een volle theaterzaal neemt zeven kwartier later ademloos van het lachen afscheid van het theaterduo. Gedwongen door een invitatie om in Australië uit te leggen hoe Nederland ervoor staat, spelen Erik en Diederik de bladeren van de bomen, in wat door niemand het Beste Cabaretprogramma van 2007 is genoemd. In Prediker en Hooglied gaat het moderne Nederland grondig op de schop, van het Consultatiebureau tot en met Vincent van Gogh, de Musical; Van Standpunt.nl tot Kapsalon Hair Everywhere: ‘ook voor Uw Naad/het Beste Resultaat’.


Stream Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) online in België

Wil je Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) kijken? Is de film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied met Erik van Muiswinkel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 27 december 2008
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Harry Kies Theaterproducties & VARA
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Van Muiswinkel & van Vleuten: Prediker & Hooglied (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.