The Voices 2014

  • 6.2 1680 stemmen
  • 103 min
  • Komedie Misdaad Horror Fantasie
Trailer afspelen

Jerry Hickfang is een teruggetrokken jongeman die werkzaam is bij een fabriek die gespecialiseerd is in badkamer accessoires. Zijn eenzame bestaan wordt grotendeels gedomineerd door zijn twee huisdieren, Mr. Whiskers (een kat) en Bosco (een hond), die in staat zijn om te ‘communiceren’ met Jerry. Het probleem is echter dat Jerry’s huisdieren hem vaak proberen te overtuigen om verschrikkelijke dingen te doen. Enkel nadat hij Katie (Gemma Arterton) leert kennen, lijkt er wat normaliteit in zijn leven te komen. Een tragisch ongeluk brengt Jerry’s leven echter compleet uit balans, en de enige bij wie hij voor hulp terecht kan, zijn zijn eigen pratende huisdieren.


Stream The Voices (2014) online in België

Wil je The Voices (2014) kijken? Is de film The Voices met Ryan Reynolds te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Voices kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Voices (2014) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Voices te kopen op Amazon Video. The Voices (2014) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream The Voices (2014) gratis
Koop The Voices (2014)
Huur The Voices (2014)
Download ondertiteling voor deze film The Voices (2014)
The Voices 2014 720p WEB-DL XviD AC3-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 19 januari 2014
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Komedie, Misdaad, Horror & Fantasie
  • Productiebedrijven 1984 Private Defense Contractors, Mandalay Vision, Studio Babelsberg & Vertigo Entertainment
  • Productielanden Germany & United States of America
  • Trefwoorden Serial killer, Psychiatrist, Killer, Evil & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Voices (2014) met Ryan Reynolds is te streamen op Amazon Prime Video. The Voices (2014) is te koop op Amazon Video. The Voices (2014) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je The Voices (2014) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Voices (2014) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Voices (2014) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Voices (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Voices (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Voices (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Voices (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Voices (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Voices (2014) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Voices (2014) onbeperkt gratis kijken.

The Voices (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Voices (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.