The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) poster

The Flood: Who Will Save Our Children? 1993

  • 6.2 33 stemmen
  • 96 min
  • TV Film Drama

Op het platteland van Comfort, Texas, houdt de streng-protestantse Horizon Bible-kerkgemeenschap haar jaarlijkse, behoorlijk streng gecontroleerde zomerkamp, ​​met verplichte gebedssessies, voor verbroederende tieners uit de hele Verenigde Staten. De dag voor hun vertrek wordt stormweer aangekondigd, de bussen rijden zelfs vroeger om de storm voor te blijven, maar de wind laat de rivier te snel stijgen: de bussen worden gestopt, iedereen moet te voet verder. Tv-verslaggevers zien vanuit hun helikopter , dat het stijgende water te snel is voor één bus nadat ze de verkeerde kant op zijn gereden. Kinderen en personeel moeten in bomen klimmen, maar kunnen zich niet lang vasthouden.


Stream The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) online in België

Wil je The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) kijken? Is de film The Flood: Who Will Save Our Children? met Joe Spano te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Flood: Who Will Save Our Children? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 10 oktober 1993
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres TV Film & Drama
  • Trefwoorden Rescue, Summer camp, Loss of loved one, Texas, Tragedy, Praying & Flood.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Flood: Who Will Save Our Children? (1993) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.