The Trip to Italy 2014

  • 6.4 230 stemmen
  • 115 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Steve en Rob nemen deel aan een culinaire road trip door Italië, waarbij ze in de voetsporen treden van een stel romantische dichters. Ze reizen naar Liguria, Toscane, Rome, Amalfi en eindigen uiteindelijk in Capri. Ze genieten van de heerlijke maaltijden en de prachtige omgeving terwijl ze praten over allerlei verschillende onderwerpen.


Stream The Trip to Italy (2014) online in België

Wil je The Trip to Italy (2014) kijken? Is de film The Trip to Italy met Steve Coogan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Trip to Italy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Trip to Italy (2014) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film The Trip to Italy te kopen op Apple TV & Google Play Movies. The Trip to Italy (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream The Trip to Italy (2014) gratis
Koop The Trip to Italy (2014)
Huur The Trip to Italy (2014)
Download ondertiteling voor deze film The Trip to Italy (2014)
The Trip to Italy [2014] Downloaden
The.Trip.To.Italy.2014.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 24 april 2014
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Revolution Films
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Italy & Italian cuisine.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Trip to Italy (2014) met Steve Coogan is te streamen op CineMember. The Trip to Italy (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. The Trip to Italy (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je The Trip to Italy (2014) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Trip to Italy (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Trip to Italy (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Trip to Italy (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Trip to Italy (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Trip to Italy (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Trip to Italy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Trip to Italy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Trip to Italy (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Trip to Italy (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Trip to Italy (2014) met Steve Coogan kopen of huren op Apple TV in België.