Richard Pryor: Live in Concert (1979) poster

Richard Pryor: Live in Concert 1979

  • 7.2 109 stemmen
  • 78 min
  • Komedie

LIVE IN CONCERT, is de legendarische One-Man-Show die wordt beschouwd als Richard Pryor's beste werk en de inspiratie voor alle stand-up comedians van vandaag. De show zit vol bijtende humor en spottend cynisme. Zowel blank als zwart wordt meedogenloos op de hak genomen. Maar de persoon die Pryor nog het minst ontziet is zichzelf. Met een grote dosis zelfspot vertelt hij over zijn eigen grote fouten in het leven, cocaïnegebruik, arrestaties, openlijke geweldpleging etc. Zijn eigen verslag over de zelfmoordpoging waar hij zichzelf in brand stak is wereldberoemd geworden. Niet alleen wordt hij gerekend tot de beste stand-up comedians, hij was ook nog eens hèt voorbeeld voor grote namen als Eddie Murphy en Chris Rock. "Hij was de Charlie Parker van de comedy, een meester in het vertellen van de waarheid, wat alle komieken die na hem kwamen heeft beïnvloed".


Stream Richard Pryor: Live in Concert (1979) online in België

Wil je Richard Pryor: Live in Concert (1979) kijken? Is de film Richard Pryor: Live in Concert met Richard Pryor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Richard Pryor: Live in Concert kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Richard Pryor: Live in Concert (1979) streamen op Netflix.

Stream Richard Pryor: Live in Concert (1979) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 januari 1979
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven SEE Theater Network & Elkins Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Concert, Dark comedy & Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Richard Pryor: Live in Concert (1979) met Richard Pryor is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Richard Pryor: Live in Concert (1979) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Richard Pryor: Live in Concert (1979) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Richard Pryor: Live in Concert (1979) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Richard Pryor: Live in Concert (1979) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Richard Pryor: Live in Concert (1979) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Richard Pryor: Live in Concert (1979) onbeperkt gratis kijken.

Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Richard Pryor: Live in Concert (1979) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.