Caro Emerald: In Concert (2013) poster

Caro Emerald: In Concert 2013

  • 8 1 stemmen
  • 111 min
  • Muziek

De Nederlandse zangeres Caro Emerald barstte in 2010 in de schijnwerpers toen haar debuutalbum ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ regelrecht de nummer 1-positie bereikte in haar geboorteland Nederland. Later dat jaar werd het in heel Europa uitgebracht en kreeg het universele bijval en een enorm commercieel succes. Haar tweede album “The Shocking Miss Emerald”, uitgebracht in het voorjaar van 2013, was een nummer 1 album in Groot-Brittannië en Nederland en blijft in veel gebieden een tophitlijsttitel. Dit optreden werd eerder dit jaar gefilmd in het BBC Radio Theatre voor BBC’s ‘In Concert’-serie, waarbij een 60 minuten durende versie werd uitgezonden op BBC Radio 2 en op digitale tv. De show bevat een mix van nummers van haar beide studioalbums, inclusief al haar hits, en een coverversie van het nummer 'Mad About The Boy' van Noel Coward.


Stream Caro Emerald: In Concert (2013) online in België

Wil je Caro Emerald: In Concert (2013) kijken? Is de film Caro Emerald: In Concert met Caro Emerald te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Caro Emerald: In Concert kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 oktober 2013
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Eagle Rock Entertainment, BBC & Grandmono
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Concert & Jazz.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Caro Emerald: In Concert (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Caro Emerald: In Concert (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Caro Emerald: In Concert (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Caro Emerald: In Concert (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.