Project Alien (1990) poster

Project Alien 1990

  • 3.2 9 stemmen
  • 92 min
  • Sciencefiction Actie

Op 2 mei 1991 is er een draaikolk van flikkerende lichten in de Noorse nacht te zien, waarna een Amerikaanse zakenman, die met zijn vliegtuig midden in de lichtbundels terechtkomt, op mysterieuze wijze verdwijnt. Een groep zigeuners is getuige van de vreemde gebeurtenis en wordt vervolgens getroffen door een afschuwelijke ziekte. Een archeoloog weet het licht vast te leggen op film en krijgt vervolgens een levensbedreigende ziekte. Geschrokken boeren treffen hun vee dood en van hun ingewanden ontdaan aan. De twee journalisten George Abbott en Jeffrey Milker vermoeden dat het om ufo's gaat en gaan tot op de bodem met hun onderzoek, maar beseffen één ding heel goed: de ufo's willen of zichzelf niet bekend maken, of iemand of iets op aarde doet er alles aan om hun aanwezigheid in de doofpot te stoppen.


Stream Project Alien (1990) online in België

Wil je Project Alien (1990) kijken? Is de film Project Alien met Michael Nouri te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Project Alien kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 december 1990
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Sciencefiction & Actie
  • Productiebedrijven Jadran Film, Sugar Entertainment Ltd., International Film Entertainment & Australian Film Commission
  • Productielanden Australia, United States of America & Yugoslavia
  • Trefwoorden Ufo.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Project Alien (1990) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Project Alien (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Project Alien (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Project Alien (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Project Alien (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Project Alien (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.