Code of Silence 1985

  • 5.8 194 stemmen
  • 101 min
  • Actie Misdaad
Trailer afspelen

Eddie Cusack is een rechercheur in Chicago die zo zijn eigen regels heeft. Een gevaarlijke gewoonte, helemaal wanneer hij de zogenaamde 'code of silence' verbreekt die binnen de politiemacht geldt en de deksel van een stinkende beerput opblaast. Beschouwd als verrader, ontbangt hij weinig hulp van zijn verbitterde collega's waneer hij verzeild raakt in een vernietigende strijd tegen rivaliserende drugsbaronnen. Maar Cusack is een eenmansleger en gaat zonder angst de strijd tegen de criminelen aan.


Stream Code of Silence (1985) online in België

Wil je Code of Silence (1985) kijken? Is de film Code of Silence met Chuck Norris te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Code of Silence kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Code of Silence (1985) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Code of Silence te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Code of Silence (1985) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Code of Silence (1985) gratis
Koop Code of Silence (1985)
Huur Code of Silence (1985)
Download ondertiteling voor deze film Code of Silence (1985)
Code of Silence (1985) DVDrip Downloaden
Code.Of.Silence.1985.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden
Shark - s01e11 - The Wrath of Kahn Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 mei 1985
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Actie & Misdaad
  • Productie budget $7,000,000
  • Opbrengst $20,345,361
  • Productiebedrijven Raymond Wagner Productions & Orion Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Martial arts, Police, Undercover, Hitman, Fight, Gangster, Revenge, Mafia, Police chase, Torture, Urban setting & Action hero.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Code of Silence (1985) met Chuck Norris is te streamen op Amazon Prime Video. Code of Silence (1985) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Code of Silence (1985) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Code of Silence (1985) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Code of Silence (1985) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Code of Silence (1985) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Code of Silence (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Code of Silence (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Code of Silence (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Code of Silence (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Code of Silence (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Code of Silence (1985) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Code of Silence (1985) onbeperkt gratis kijken.

Code of Silence (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Code of Silence (1985) met Chuck Norris kopen of huren op Apple TV in België.