The Lake House 2006

  • 7.0 2627 stemmen
  • 99 min
  • Drama Mysterie Romantiek
Trailer afspelen

Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.


Stream The Lake House (2006) online in België

Wil je The Lake House (2006) kijken? Is de film The Lake House met Keanu Reeves te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Lake House kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Lake House te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Lake House (2006) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Lake House (2006)
The.Lake.House.DVDRip.XviD-NeDiVx Downloaden
The.Lake.House[2006]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
The.Lake.House.2006.French.1080p.BRDRiP.x264-PURE Downloaden
The Lake House.DVDRip.XviD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 juni 2006
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Drama, Mysterie & Romantiek
  • Productie budget $40,000,000
  • Opbrengst $114,830,111
  • Productiebedrijven Vertigo Entertainment
  • Productielanden South Korea & United States of America
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Future, Writing, Architect, Time travel, Love letter, Time, Remake, Architecture, Mysterious letter, First kiss, Passage of time & Lake house.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Lake House (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Lake House (2006) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Lake House (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Lake House (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Lake House (2006) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Lake House (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Lake House (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Lake House (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Lake House (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Lake House (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Lake House (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Lake House (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Lake House (2006) met Keanu Reeves kopen of huren op Apple TV in België.