Tian Zhu Ding 2013

Originele titel: 天注定

  • 7.2 310 stemmen
  • 133 min
  • Drama Misdaad Actie
Trailer afspelen

Een boze mijnwerker komt in opstand tegen de corruptie van de leiders van zijn dorp. Een geëmigreerde werknemer die thuis is voor nieuwjaar ontdekt de oneindige mogelijkheden die een vuurwapen kan bieden. Een knappe receptioniste bij een sauna wordt tot het uiterste gedreven wanneer een rijke klant haar aanvalt. Een jonge fabrieksarbeider gaat van baan naar baan om zijn leven te verbeteren. Vier mensen uit vier verschillende provincies geven een reflectie van het hedendaagse China, de economische reus die langzaam ten onder gaat aan geweld.


Stream Tian Zhu Ding (2013) online in België

Wil je Tian Zhu Ding (2013) kijken? Is de film Tian Zhu Ding met Jiang Wu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tian Zhu Ding kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Tian Zhu Ding (2013) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Tian Zhu Ding te kopen op Apple TV & Sooner. Tian Zhu Ding (2013) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Tian Zhu Ding (2013) gratis
Koop Tian Zhu Ding (2013)
Huur Tian Zhu Ding (2013)
Download ondertiteling voor deze film 天注定 (2013)
Tian.zhu.ding.2013.720p.BluRay.DD5.1.x264-CRiSC Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 oktober 2013
  • Speelduur 133 minuten
  • Genres Drama, Misdaad & Actie
  • Productie budget $4,000,000
  • Opbrengst $154,120
  • Productiebedrijven Office Kitano, Xstream Pictures, Shanghai Film Group, Shanxi Film & Television Group, Bandai Visual, Bitters End & MK2 Films
  • Productielanden China, France & Japan
  • Trefwoorden Bureaucracy, China, Alienation, Rifle, Anthology, Displacement, Humiliation, Modern china, Decadence, Embezzlement, Return of son, Anomie & True events.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tian Zhu Ding (2013) met Jiang Wu is te streamen op Sooner & CineMember. Tian Zhu Ding (2013) is te koop op Apple TV & Sooner. Tian Zhu Ding (2013) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Tian Zhu Ding (2013) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Tian Zhu Ding (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tian Zhu Ding (2013) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tian Zhu Ding (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tian Zhu Ding (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tian Zhu Ding (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tian Zhu Ding (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tian Zhu Ding (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tian Zhu Ding (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tian Zhu Ding (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tian Zhu Ding (2013) met Jiang Wu kopen of huren op Apple TV in België.