Aus einem deutschen Leben 1977

  • 7.1 9 stemmen
  • 145 min
  • Oorlog Drama
Trailer afspelen

het leven van Rudolph Höss, de commandant van Auschwitz II-Birkenau gedurende het grootste deel van zijn bestaan. De naam van de hoofdpersoon in de film is Franz Lang. Deze naamswijziging was opzettelijk om ervoor te zorgen dat het personage niet automatisch als een soort slechterik of demon wordt gezien. Franz is een doorsnee Duits kind dat opgroeit tijdens de Eerste Wereldoorlog. De film volgt Franz terwijl hij opgroeit en een harde, efficiënte, georganiseerde arbeider wordt die zich uiteindelijk aansluit bij de Nationaal-Socialistische Partij in Duitsland. De beïnvloedbare jonge Franz beschouwt bevelen als een van de belangrijkste punten van eer en plicht, dus wanneer hij uiteindelijk door Heinrich Himmler wordt gevraagd om commandant te worden van het grootste vernietigingskamp dat tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebouwd, aarzelt hij nauwelijks om te bedenken hoe zwaar zo'n last zal zijn.


Stream Aus einem deutschen Leben (1977) online in België

Wil je Aus einem deutschen Leben (1977) kijken? Is de film Aus einem deutschen Leben met Götz George te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Aus einem deutschen Leben kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 18 november 1977
  • Speelduur 145 minuten
  • Genres Oorlog & Drama
  • Productiebedrijven Iduna Film Produktiongesellschaft & WDR
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Based on novel or book, Concentration camp, World war ii, Auschwitz-birkenau concentration camp & Nazi officer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Aus einem deutschen Leben (1977) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Aus einem deutschen Leben (1977) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Aus einem deutschen Leben (1977) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Aus einem deutschen Leben (1977) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.