Revenge of the Nerds III: The Next Generation 1992

  • 4.5 102 stemmen
  • 100 min
  • Komedie TV Film
Trailer afspelen

De nerds controleren het leven op de universiteit weer, maar een nieuwe golf sporters arriveert. Deze zullen de school weer terug moeten veroveren op de nerds; het hoofd van de school, helpt hen daarbij en de nerds krijgen het dus weer zwaar te verduren. Harold Skolnick kan wel wat hulp gebruiken van zijn oom Lewis, de held uit de vorige twee films. Lewis staat echter niet te springen om zijn neef te helpen, maar na lang aandringen - onder meer van zijn vrouw - worden de klassieke nerd-trucs toch weer uit de kast gehaald.


Stream Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) online in België

Wil je Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) kijken? Is de film Revenge of the Nerds III: The Next Generation met Robert Carradine te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Revenge of the Nerds III: The Next Generation kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992)
Revenge Of The Nerds 3 Next Generation Downloaden
Revenge.of.the.Nerds.III.The.Next.Generation.1992.DVDRip.x264-DJ Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 13 juli 1992
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie & TV Film
  • Productiebedrijven 20th Century Fox Television & FNM Films
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.