Captain Corelli's Mandolin 2001

  • 5.9 502 stemmen
  • 131 min
  • Drama Romantiek Oorlog
Trailer afspelen

De idyllische schoonheid van het Griekse Cephallonia wordt ruw verstoord door de invasie van Italiaanse soldaten op het eens zo rustige eiland. Kapitein Antonio Corelli is een onverwoestbaar joviaal type met een passie voor de mandoline. In eerste instantie vervreemdt hij zich van de dorpelingen, waaronder Pelagia, de dochter van de dorpsdokter. Pelagia, een vrouw met een sterke wil en een goede opleiding, is aanvankelijk voor het hoofd gestoten door het gedrag van de Italiaanse officier, maar geleidelijk aan wordt ze toch gevoelig voor zijn charmes wanneer ze gedwongen worden de woning van haar vader te delen. Als de verloofde van Pelagia, een lokale visser, het leger is ingegaan, worden de gevoelens tussen Antonio en Pelagia steeds sterker.


Stream Captain Corelli's Mandolin (2001) online in België

Wil je Captain Corelli's Mandolin (2001) kijken? Is de film Captain Corelli's Mandolin met Nicolas Cage te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Captain Corelli's Mandolin kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Captain Corelli's Mandolin te kopen op Apple TV. Captain Corelli's Mandolin (2001) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Captain Corelli's Mandolin (2001)
Huur Captain Corelli's Mandolin (2001)
Download ondertiteling voor deze film Captain Corelli's Mandolin (2001)
Captain Corelli\'s Mandolin (2001) Downloaden
Captain Corelli's Mandolin.avi (700.32MB) Downloaden
Captain Corellis Mandolin Downloaden
Captain Corelli\'s Mandolin (2001) Downloaden
Captain Corellis Mandolin (2001) Downloaden
Captain Corelli's Mandolin Downloaden
Captain Corelli's Mandolin (2001) Downloaden
Captain.Corellis.Mandolin.2001.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 18 april 2001
  • Speelduur 131 minuten
  • Genres Drama, Romantiek & Oorlog
  • Productie budget $57,000,000
  • Opbrengst $62,112,895
  • Productiebedrijven Universal Pictures, StudioCanal, Miramax & Working Title Films
  • Productielanden France, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Allies, Greek island, Mandolin, Resistance fighter, Greek history & Italiani brava gente.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Captain Corelli's Mandolin (2001) is te koop op Apple TV. Captain Corelli's Mandolin (2001) kan je in België huren op Apple TV.

De film Captain Corelli's Mandolin (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Captain Corelli's Mandolin (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Captain Corelli's Mandolin (2001) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Captain Corelli's Mandolin (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Captain Corelli's Mandolin (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Captain Corelli's Mandolin (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Captain Corelli's Mandolin (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Captain Corelli's Mandolin (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Captain Corelli's Mandolin (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Captain Corelli's Mandolin (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Captain Corelli's Mandolin (2001) met Nicolas Cage kopen of huren op Apple TV in België.