Love Nest 1951

  • 5.4 17 stemmen
  • 82 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Love Nest speelt zich na de oorlog af. In deze komdie keert de militair Jim terug in de veronderstelling dat hem thuis een hereniging met zijn vrouw te wachten staat. Zij blijkt in zijn afwezigheid echter een aftands appartementencomplex te hebben gekocht en opgezadeld te zitten met een waslijst aan peperdure reparaties en een stel vreemde huurders. Om de zaak nog ingewikkelder te maken, wil Jim dat zijn voormalige oorlogsmaat in een van de appartementen intrekt. Hij vergeet zijn vrouw echter te vertellen dat deze maat een verleidelijk ex-lid van de Woman’s Army Corps is. Een rol die wordt gespeeld door niemand minder dan Marilyn Monroe. Als dan ook nog een door de FBI gezochte oplichter zijn intrek in het complex neemt, is de rust voor iedereen definitief voorbij. Het appartementencomplex ontpopt zich als een wel erg vreemde plaats als dan ook nog eens hilarische ruzies ontstaan vanwege de onwelkome bewoners!


Stream Love Nest (1951) online in België

Wil je Love Nest (1951) kijken? Is de film Love Nest met June Haver te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Love Nest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Love Nest te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Love Nest (1951) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Love Nest (1951)
Huur Love Nest (1951)
Download ondertiteling voor deze film Love Nest (1951)
Stephen Kings The Tommyknockers 1993 DVDRip XviD iNTERNAL PorphyriA Downloaden
TheTommyknockers_CD2 Downloaden
TheTommyknockers Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 oktober 1951
  • Speelduur 82 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Love Nest (1951) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Love Nest (1951) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Love Nest (1951) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Love Nest (1951) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Love Nest (1951) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Love Nest (1951) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Love Nest (1951) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Love Nest (1951) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Love Nest (1951) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Love Nest (1951) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Love Nest (1951) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Love Nest (1951) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Love Nest (1951) met June Haver kopen of huren op Apple TV in België.