A Passage to India 1984

 • 6.7 271 stemmen
 • 163 min
 • Drama Avontuur Historisch
Trailer afspelen

De Britse Adela gaat naar het koloniale India om haar vriend te bezoeken en met hem te trouwen. Als een van de weinige Britten is ze geinteresseerd in de inheemse bevolking. Wanneer ze samen met de uit India afkomstige Aziz op picknick gaat beschuldigt ze hem van verkrachting.


Stream A Passage to India (1984) online in België

Wil je A Passage to India (1984) kijken? Is de film A Passage to India met Judy Davis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Passage to India kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je A Passage to India (1984) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film A Passage to India te kopen op Apple TV & Amazon Video. A Passage to India (1984) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream A Passage to India (1984) gratis
Koop A Passage to India (1984)
Huur A Passage to India (1984)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 14 december 1984
 • Speelduur 163 minuten
 • Genres Drama, Avontuur & Historisch
 • Productie budget $8,000,000
 • Opbrengst $27,201,487
 • Productiebedrijven EMI Films, John Brabourne and Richard Goodwyn Productions & HBO Films
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Based on novel or book, Cave, Hindu, Doctor, India, 1920s, Mosque & British raj.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film A Passage to India (1984) met Judy Davis is te streamen op Amazon Prime Video. A Passage to India (1984) is te koop op Apple TV & Amazon Video. A Passage to India (1984) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je A Passage to India (1984) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film A Passage to India (1984) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Passage to India (1984) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Passage to India (1984) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Passage to India (1984) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Passage to India (1984) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Passage to India (1984) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Passage to India (1984) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, A Passage to India (1984) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je A Passage to India (1984) onbeperkt gratis kijken.

A Passage to India (1984) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Passage to India (1984) met Judy Davis kopen of huren op Apple TV in België.