House on Haunted Hill 1959

  • 6.8 493 stemmen
  • 75 min
  • Horror Mysterie
Trailer afspelen

Frederick Loren heeft vijf vreemden uitgenodigd voor het feest van zijn leven. Hij biedt elk van hen $ 10.000 als ze in een huis kunnen overnachten. Maar het huis is geen gewoon huis. Dit huis heeft de reputatie van moord. Frederick biedt hen elk een pistool aan ter bescherming. Ze kwamen allemaal aan in een lijkwagen en zullen er ofwel $10.000 rijker uitkomen, ofwel dood !


Stream House on Haunted Hill (1959) online in België

Wil je House on Haunted Hill (1959) kijken? Is de film House on Haunted Hill met Vincent Price te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je House on Haunted Hill kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je House on Haunted Hill (1959) streamen op Cultpix & Classix. Het is mogelijk om de film House on Haunted Hill te kopen op Apple TV. House on Haunted Hill (1959) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream House on Haunted Hill (1959) gratis
Stream Gratis met advertenties House on Haunted Hill (1959)
Koop House on Haunted Hill (1959)
Huur House on Haunted Hill (1959)
Download ondertiteling voor deze film House on Haunted Hill (1959)
House.on.Haunted.Hill.1959.720p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 17 februari 1959
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Horror & Mysterie
  • Productie budget $200,000
  • Productiebedrijven William Castle Productions & Allied Artists Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Skeleton, Wine cellar, Cigarette, Haunted house, Blind, Black and white, Dripping blood, Chandelier, Eccentric millionaire & Gimmick.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film House on Haunted Hill (1959) met Vincent Price is te streamen op Cultpix & Classix. House on Haunted Hill (1959) is te koop op Apple TV. House on Haunted Hill (1959) kan je in België huren op Apple TV. House on Haunted Hill (1959) kan je in België gratis streamen op Filmzie.

Momenteel kun je House on Haunted Hill (1959) streamen op Cultpix & Classix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film House on Haunted Hill (1959) is gratis te streamen op Filmzie in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film House on Haunted Hill (1959) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film House on Haunted Hill (1959) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je House on Haunted Hill (1959) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film House on Haunted Hill (1959) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film House on Haunted Hill (1959) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

House on Haunted Hill (1959) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

House on Haunted Hill (1959) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

House on Haunted Hill (1959) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

House on Haunted Hill (1959) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film House on Haunted Hill (1959) met Vincent Price kopen of huren op Apple TV in België.