Good Luck, Miss Wyckoff 1979

  • 5.2 13 stemmen
  • 106 min
  • Drama
Trailer afspelen

Kansas, 1954. Evelyn Wyckoff is een eenzame en zwaar depressieve lerares. De 35-jarige vrouw vindt geen voldoening meer in haar werk, ondanks het feit dat ze geliefd is bij leerlingen en collega's. Ze is maagd en verlangt naar de liefde. Haar arts stelt voor een romantische relatie met iemand te beginnen. Op een dag wordt ze benaderd door Rafe Collins, een eigenwijze, gekeurde beursstudent die aan het eind van de schooldag de klaslokalen schoonmaakt. Na brutale, onzedelijke suggesties besluit hij Evelyn te verkrachten. Beschaamd en bang voor de publieke schande die ze zal lijden als ze aangifte doet van verkrachting door een zwarte man, kiest ze ervoor te zwijgen. Maar Rafe, een psychopaat en sadist, weet van geen ophouden...


Stream Good Luck, Miss Wyckoff (1979) online in België

Wil je Good Luck, Miss Wyckoff (1979) kijken? Is de film Good Luck, Miss Wyckoff met Anne Heywood te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Good Luck, Miss Wyckoff kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 april 1979
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Bel Air/Gradison Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Janitor, Radiator & Exploring sexuality.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Good Luck, Miss Wyckoff (1979) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Good Luck, Miss Wyckoff (1979) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Good Luck, Miss Wyckoff (1979) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.