Crank: High Voltage 2009

  • 6.0 2713 stemmen
  • 96 min
  • Actie Thriller Misdaad
Trailer afspelen

Chev Chelios komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Deze loopt op batterijen die de regelmatige schok van elektriciteit vereist om werking bij te houden. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn eigen hart terug te vinden.


Stream Crank: High Voltage (2009) online in België

Wil je Crank: High Voltage (2009) kijken? Is de film Crank: High Voltage met Jason Statham te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Crank: High Voltage kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Crank: High Voltage te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Crank: High Voltage (2009) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Crank: High Voltage (2009)
Huur Crank: High Voltage (2009)
Download ondertiteling voor deze film Crank: High Voltage (2009)
Crank.High.Voltage.2009.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden
Crank.2.High.Voltage.2009.BRRip.H264.AAC-SecretMyth Downloaden
Crank.High.Voltage.CAM.XviD-DEViSE Downloaden
Crank.High.Voltage.2009.DVDRip.XviD-BeStDivX Downloaden
bestdivx-crankhv Downloaden
Crank.2.BDRip.1080p Downloaden
Crank.High.Voltage.READNFO.R5.XviD-DEViSE Downloaden
Crank High Voltage (2009) [R5] [Xvid] {1337x}-Noir Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 16 april 2009
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Actie, Thriller & Misdaad
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $34,600,000
  • Productiebedrijven Lionsgate, Lakeshore Entertainment & RadicalMedia
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Prostitute, Heart, Horse race, Cigarette, Electric shock, Strip club, Sequel, Flashback, Tourette syndrome, Gang, Shootout, Mansion, Foot chase, Surgery, Taser, Duringcreditsstinger, Absurdism & Ultraviolence.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Crank: High Voltage (2009) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Crank: High Voltage (2009) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Crank: High Voltage (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Crank: High Voltage (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Crank: High Voltage (2009) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Crank: High Voltage (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Crank: High Voltage (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Crank: High Voltage (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Crank: High Voltage (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Crank: High Voltage (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Crank: High Voltage (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Crank: High Voltage (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Crank: High Voltage (2009) met Jason Statham kopen of huren op Apple TV in België.