Brasserie Romantiek 2012

  • 6.5 10 stemmen
  • 102 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

De “Brasserie Romantiek” is een gerommeerde zaak die met succes wordt gerund door uitbaatster PASCALINE (Sara DE ROO) en chef kok ANGELO (Axel DAESELEIRE). Sinds enkele jaren heeft de zaak zelfs een begeerde “koksmuts” in de Gault Millaugids. Vanavond is het Valentijn: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Pascaline heeft alles onder controle in haar brasserie. Zoals altijd. De klanten verwachten veel van deze avond. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan.


Stream Brasserie Romantiek (2012) online in België

Wil je Brasserie Romantiek (2012) kijken? Is de film Brasserie Romantiek met Sara De Roo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Brasserie Romantiek kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Brasserie Romantiek te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Brasserie Romantiek (2012) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Brasserie Romantiek (2012)
Huur Brasserie Romantiek (2012)

Download Brasserie Romantiek (2012) Nederlandstalige ondertiteling
Brasserie.Romantiek.2012.Ned_DVD(24fps) Downloaden
1080p Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 18 december 2012
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven A Private View
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Valentine's day, High hopes & Award.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Brasserie Romantiek (2012) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Brasserie Romantiek (2012) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Brasserie Romantiek (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Brasserie Romantiek (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Brasserie Romantiek (2012) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Brasserie Romantiek (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Brasserie Romantiek (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Brasserie Romantiek (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Brasserie Romantiek (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Brasserie Romantiek (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Brasserie Romantiek (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Brasserie Romantiek (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Brasserie Romantiek (2012) met Sara De Roo kopen of huren op Apple TV in België.