Funny Farm 1988

  • 6.1 251 stemmen
  • 101 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Wanneer Andy en Elizabeth een boerderij in Vermont kopen, hebben ze geen voorstelling van de moeilijkheden die hen wacht. Andy heeft zijn baan als sportjournalist opgezegd, en is van plan de rust van het platteland te gaan gebruiken om een roman te schrijven. Vanaf het moment dat de verhuizers de weg kwijtraken met de huisraad is het gedaan met de rust. Van een maniakale postbode tot een lijk dat in de tuin begraven ligt raakt Andy afgeleid door het dorpje en haar vreemde bewoners. Zijn inspanningen om een roman te schrijven zijn een marteling, zeker wanneer Elizabeth zich ontpopt tot een succesvol kinderboekenschrijfster.


Stream Funny Farm (1988) online in België

Wil je Funny Farm (1988) kijken? Is de film Funny Farm met Chevy Chase te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Funny Farm kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Funny Farm te kopen op Amazon Video. Funny Farm (1988) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Funny Farm (1988)
Huur Funny Farm (1988)
Download ondertiteling voor deze film Funny Farm (1988)
Funny.Farm.1988.1080p.BluRay.DTS-HD.x264-BARC0DE Downloaden
Funny.Farm.1988.DVD.NTSC.101m19s10f.NLD.CB Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 juni 1988
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $19,000,000
  • Opbrengst $25,537,221
  • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Small town, Based on novel or book, Slapstick comedy, City country contrast & Vermont.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Funny Farm (1988) is te koop op Amazon Video. Funny Farm (1988) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Funny Farm (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Funny Farm (1988) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Funny Farm (1988) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Funny Farm (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Funny Farm (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Funny Farm (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Funny Farm (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Funny Farm (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Funny Farm (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Funny Farm (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Funny Farm (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.