Zomerhitte 2008

  • 5.5 17 stemmen
  • 100 min
  • Misdaad Drama Romantiek
Trailer afspelen

Fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) ontmoet tijdens een broeierige zomer op Texel de geschiedenisstudente Kathleen (Sophie Hilbrand). Wanneer hij haar later weer tegenkomt in de disco, waar ze een zomerbaantje heeft, ziet hij dat ze wordt opgehaald door een oude man bekend als "De Mummy". Dan maakt Bob kennis met Federici, die net als hij onder de indruk is van de mooie Kathleen. In de daaropvolgende dagen ontstaat er een geheimzinnige band tussen de twee mannen. Bob - inmiddels in de ban van Kathleen - volgt de ontmoetingen tussen Kathleen en De Mummy, die niet helemaal betrouwbaar lijkt nauwgezet. Wie is hij, en wat doet hij eigenlijk op het eiland? Wanneer Bob met de hulp van Federici de raadsels rond De Mummy en Kathleen ontrafelt, stuiten ze op een levensgevaarlijk en ingewikkeld complot. Het is de vraag of de liefde tussen Bob en Kathleen hier tegen bestand is.


Stream Zomerhitte (2008) online in België

Wil je Zomerhitte (2008) kijken? Is de film Zomerhitte met Waldemar Torenstra te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Zomerhitte kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Zomerhitte te kopen op Apple TV. Zomerhitte (2008) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Zomerhitte (2008)
Huur Zomerhitte (2008)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 maart 2008
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Romantiek
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Beach, Based on novel or book, Photographer, Masturbation, Illegal drugs, Heroine, Woman director, Texel & Nature documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Zomerhitte (2008) is te koop op Apple TV. Zomerhitte (2008) kan je in België huren op Apple TV.

De film Zomerhitte (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Zomerhitte (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Zomerhitte (2008) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Zomerhitte (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Zomerhitte (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Zomerhitte (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Zomerhitte (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Zomerhitte (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Zomerhitte (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Zomerhitte (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Zomerhitte (2008) met Waldemar Torenstra kopen of huren op Apple TV in België.