Un ticket pour l'espace (2006) poster

Un ticket pour l'espace 2006

  • 5.1 136 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Sciencefiction

De Franse overheid zit met een probleem: de bevolking is het niet eens met de enorme bedragen die besteed worden aan het ruimteonderzoek. Een sluw communicatieplan moet dit verhelpen. In samenwerking met het Franse ruimtecentrum wordt een groot spel gelanceerd. Met 'Le ticket pour l'espace' kunnen twee burgers een overnachting winnen in het Europese ruimtestation in het gezelschap van een team professionele ruimtevaarders.


Stream Un ticket pour l'espace (2006) online in België

Wil je Un ticket pour l'espace (2006) kijken? Is de film Un ticket pour l'espace met Kad Merad te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Un ticket pour l'espace kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Un ticket pour l'espace te kopen op Apple TV. Un ticket pour l'espace (2006) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Un ticket pour l'espace (2006)
Huur Un ticket pour l'espace (2006)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 16 januari 2006
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie & Sciencefiction
  • Opbrengst $2
  • Productiebedrijven Gaumont & LGM Productions
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Un ticket pour l'espace (2006) is te koop op Apple TV. Un ticket pour l'espace (2006) kan je in België huren op Apple TV.

De film Un ticket pour l'espace (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Un ticket pour l'espace (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Un ticket pour l'espace (2006) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Un ticket pour l'espace (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Un ticket pour l'espace (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Un ticket pour l'espace (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Un ticket pour l'espace (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Un ticket pour l'espace (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Un ticket pour l'espace (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Un ticket pour l'espace (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Un ticket pour l'espace (2006) met Kad Merad kopen of huren op Apple TV in België.