This Is It 2009

  • 7.2 857 stemmen
  • 112 min
  • Muziek Documentaire
Trailer afspelen

De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen van de wereldberoemde popster Michael Jackson. Ook zien we enkele interviews met vrienden en creatieve partners van Michael. De film bevat voornamelijk videomateriaal van de laatste repetities van Jackson voor zijn nieuwe reeks concerten, kort voor de dood van de popster op 25 juni.


Stream This Is It (2009) online in België

Wil je This Is It (2009) kijken? Is de film This Is It met Michael Jackson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je This Is It kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film This Is It te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. This Is It (2009) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Huur This Is It (2009)
Download ondertiteling voor deze film This Is It (2009)
Michael Jackson This Is It (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED Downloaden
The Avatar - Sozen's Comet - Finale {C_P} Downloaden
This.Is.It.DVDRip.XviD-ESPiSE Downloaden
This.Is.It.1080p.BluRay.Retail Downloaden
This.Is.It.DVDRip.XviD-ESPiSE Downloaden
This Is It 2CD release Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 28 oktober 2009
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Muziek & Documentaire
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $261,200,000
  • Productiebedrijven Columbia Pictures, AEG Live & The Michael Jackson Company
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Concert, Pop star, Pop culture, Backstage, Dance music, Semi-documentary, Music recording, Industrial music, African american child, Aftercreditsstinger, Duringcreditsstinger, Legacy, Music manager, Music documentary, Musical journey, Struggling musician, Artistic legacy, Behind the music, Documentaire, Famous singer, African american heritage & African american comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

This Is It (2009) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. This Is It (2009) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film This Is It (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film This Is It (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film This Is It (2009) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je This Is It (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film This Is It (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film This Is It (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

This Is It (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

This Is It (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

This Is It (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

This Is It (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film This Is It (2009) met Michael Jackson kopen of huren op Apple TV in België.