クレヨンしんちゃん 電撃!ブタのヒヅメ大作戦 (1998) poster

Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen 1998

Originele titel: クレヨンしんちゃん 電撃!ブタのヒヅメ大作戦

  • 6.4 22 stemmen
  • 99 min
  • Animatie Komedie

Een geheim agente van de SML verstopt zich op de boot waar Shin en zijn klasgenoten een diner hebben. Pig Hoof, die achter haar aanzit, gijzelt de gehele boot. Een collega-agent gaat alle huizen van de kinderen langs om foto's te verzamelen zodat hij weet wie te redden. Als hij bij het huis van de familie Nohara aankomt biedt het gezin aan om mee te helpen. Gezamenlijk proberen ze de kinderen te redden uit de handen van Pig Hoof.


Stream Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) online in België

Wil je Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) kijken? Is de film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen met 矢島晶子 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 18 april 1998
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Animatie & Komedie
  • Productiebedrijven Shin-Ei Animation
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kureyon Shinchan: Dengeki! Buta no Hizume Daisakusen (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.