Lake Effects (2012) poster

Lake Effects 2012

  • 4.2 17 stemmen
  • 90 min
  • Drama Familie Komedie Romantiek TV Film

Sara en Lily groeiden op in Smith Mountain Lake. Sara raakte vervreemd van de familie en verhuisde zonder uitleg naar Los Angeles om rechten te studeren. Haar zus Lily, een kunstenares, ging naar een lokale school en woonde bij haar ouders Ray en Vivian totdat haar vader sterft in een ongeval. Sara keert dan terug naar huis om te helpen op het landgoed. Dan kruisen ze het pad van een groep lokale buitenbeentjes zie op zoek zijn naar een soort monster van Loch Ness, waarvan ze geloven dat het zich verschuilt in het meer.


Stream Lake Effects (2012) online in België

Wil je Lake Effects (2012) kijken? Is de film Lake Effects met Scottie Thompson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lake Effects kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Lake Effects (2012) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Lake Effects (2012) gratis

Download Lake Effects (2012) Nederlandstalige ondertiteling
Lake.Effects.2012.DVDRip.XviD-IGUANA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 6 mei 2012
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama, Familie, Komedie, Romantiek & TV Film
  • Productiebedrijven Life Out Loud Films (LOL)
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Lake Effects (2012) met Scottie Thompson is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Lake Effects (2012) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Lake Effects (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lake Effects (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lake Effects (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lake Effects (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lake Effects (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lake Effects (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lake Effects (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Lake Effects (2012) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Lake Effects (2012) onbeperkt gratis kijken.

Lake Effects (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lake Effects (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.