Love Is All You Need 2012

Originele titel: Den skaldede frisør

  • 5.9 264 stemmen
  • 116 min
  • Komedie Romantiek Drama
Trailer afspelen

Het verhaal vindt plaats in Sorrento in Zuid-Italië, waar de jonge bruid en bruidegom Astrid en Patrick hun bruiloft houden. De moeder van de bruid is de mooie maar door kanker getroffen kapster Ida - geen haar op haar hoofd en net verlaten door haar man na 25 jaar huwelijk. Ida’s potige man en diens nieuwe blonde vriendin, die wat moeite heeft met de Deense taal, zijn ook aanwezig op de bruiloft, alsook de broer van de bruid, een soldaat met een explosief temperament. De Engelse vader van de bruidegom is de afwezige zakenman Philip, die elke dag met de vraag worstelt waarom hij nog steeds in Denemarken woont en niet helemaal over de tragische dood van zijn vrouw lijkt te raken.


Stream Love Is All You Need (2012) online in België

Wil je Love Is All You Need (2012) kijken? Is de film Love Is All You Need met Pierce Brosnan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Love Is All You Need kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Love Is All You Need (2012) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Love Is All You Need te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Love Is All You Need (2012) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Love Is All You Need (2012) gratis
Koop Love Is All You Need (2012)
Huur Love Is All You Need (2012)
Download ondertiteling voor deze film Den skaldede frisør (2012)
Love.Is.All.You.Need.2012.720p.BluRay.DTS.x264-PublicHD Downloaden
Bones S03E10 The Man In The Mud DVDRip XviD ORPHEUS Downloaden
Bones.S03E10.1080p.AMZN.WEB-DL.DD5.1.H.265-SiGMA Downloaden
Den Skaldede Frisør (2012) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 4 september 2012
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Komedie, Romantiek & Drama
  • Productie budget $5,500,000
  • Opbrengst $16,722,143
  • Productiebedrijven Zentropa Entertainments, Zentropa International Sweden, Zentropa International Berlin, Film i Väst, Zentropa International France, Slot Machine, Lumière & Co., SVT, DR, ARTE France Cinéma, ZDF/Arte, Longride & Network Movie
  • Productielanden Denmark, France, Italy, Japan, Sweden & Germany
  • Trefwoorden Infidelity, Hairdresser, Breast cancer, Grieving widower, Wedding, Chance meeting, Woman director, Seaside town & Lemon tree grove.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Love Is All You Need (2012) met Pierce Brosnan is te streamen op CineMember. Love Is All You Need (2012) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Love Is All You Need (2012) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Love Is All You Need (2012) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Love Is All You Need (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Love Is All You Need (2012) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Love Is All You Need (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Love Is All You Need (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Love Is All You Need (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Love Is All You Need (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Love Is All You Need (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Love Is All You Need (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Love Is All You Need (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Love Is All You Need (2012) met Pierce Brosnan kopen of huren op Apple TV in België.