De Klokkenluider van de Notre Dame II 2002

Originele titel: The Hunchback of Notre Dame II

  • 5.3 768 stemmen
  • 66 min
  • Animatie Familie Komedie
Trailer afspelen

Als meester in magie is kwaadaardige circuseigenaar Sarousch van plan de beroemdste klok van de kathedraal, La Fidele, te stelen. Hij dwingt Madelein, zijn assistente en Quasi's nieuwe vriendinnetje, hem te helpen. Wanneer het zoontje van Esmeralda probeert Sarousch te stoppen, moet Quasi zich haasten om zowel zijn vriendje als de klok te redden. Quasi volgt zijn eigen dappere hart. Ook hij moet door de uiterlijke schijn heen leren kijken om te vertrouwen.


Stream De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) online in België

Wil je De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) kijken? Is de film De Klokkenluider van de Notre Dame II met Tom Hulce te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Klokkenluider van de Notre Dame II kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film De Klokkenluider van de Notre Dame II te kopen op Apple TV & Amazon Video. De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) gratis
Koop De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002)
Huur De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002)
Download ondertiteling voor deze film The Hunchback of Notre Dame II (2002)
The.Hunchback.Of.Notre.Dame.2.The.Secret.Of.The.Bell.2002.1080p.BluRay.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 5 februari 2002
  • Speelduur 66 minuten
  • Genres Animatie, Familie & Komedie
  • Productiebedrijven Disney Television Animation, Walt Disney Animation Japan & Walt Disney Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Robbery, Clock tower, Wretch, Sequel, Traveling circus & Bell ringing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) met Tom Hulce is te streamen op Disney Plus. De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is te koop op Apple TV & Amazon Video. De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) onbeperkt gratis kijken.

De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De Klokkenluider van de Notre Dame II (2002) met Tom Hulce kopen of huren op Apple TV in België.