Urban Legends: Final Cut 2000

  • 4.8 450 stemmen
  • 95 min
  • Horror Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Amy, Travis en Graham zitten in hun laatste jaar op de filmacademie. Hun eindopdracht is het maken van een film die ingestuurd wordt voor de prestigeuze Hitchcock Award. Amy besluit een film te maken over legendes. Tijdens de opnames van haar film vinden er vreemde voorvallen plaats, met keer op keer een fatale afloop. Zodra Amy op onderzoek uitgaat, ontdekt ze dat een koelbloedige moordenaar verantwoordelijk is voor die vreselijke ongelukken. Erger nog: Amy weet dat zij het volgende slachtoffer zal zijn.


Stream Urban Legends: Final Cut (2000) online in België

Wil je Urban Legends: Final Cut (2000) kijken? Is de film Urban Legends: Final Cut met Jennifer Morrison te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Urban Legends: Final Cut kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Urban Legends: Final Cut te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Urban Legends: Final Cut (2000) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Urban Legends: Final Cut (2000)
Huur Urban Legends: Final Cut (2000)
Download ondertiteling voor deze film Urban Legends: Final Cut (2000)
Urban Legends: Final Cut Downloaden
Urban Legends 2 - Final Cut DVDRip.XviD Downloaden
urban legends 2 - final cut Downloaden
Urban Legends: Final Cut Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 september 2000
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Horror, Mysterie & Thriller
  • Productie budget $14,000,000
  • Opbrengst $38,574,362
  • Productiebedrijven Original Film, Phoenix Pictures, Canal+ Droits Audiovisuels & Columbia Pictures
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Movie business, College, Snuff, Sequel, Murder, Urban legend, Serial killer, Slasher, Killer, Aftercreditsstinger & Film school.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Urban Legends: Final Cut (2000) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Urban Legends: Final Cut (2000) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Urban Legends: Final Cut (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Urban Legends: Final Cut (2000) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Urban Legends: Final Cut (2000) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Urban Legends: Final Cut (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Urban Legends: Final Cut (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Urban Legends: Final Cut (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Urban Legends: Final Cut (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Urban Legends: Final Cut (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Urban Legends: Final Cut (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Urban Legends: Final Cut (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Urban Legends: Final Cut (2000) met Jennifer Morrison kopen of huren op Apple TV in België.