Honogurai Mizu no Soko Kara 2002

Originele titel: 仄暗い水の底から

  • 6.7 574 stemmen
  • 101 min
  • Horror Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Yoshimi Matsubara is met haar ex-echtgenoot verwikkeld in een zware strijd over de voogdij van haar vijfjarige dochter Ikuko. Ondanks haar psychiatrisch verleden, hoopt ze sterker te staan door werk te vinden en een eigen appartement te huren. Door haar werk zal ze echter zo nu en dan haar dochter moeten verwaarlozen en bovendien blijkt er een grote vochtige plek te zijn op het plafond van het appartement en is de conciërge een oude, luie man. Naarmate haar verblijf vordert, begint de plek steeds groter te worden en Yoshimi vindt op het dak van het gebouw ook een rode kindertas die ze maar niet kwijt schijnt te geraken. Tevens begint Ikuko zich steeds vreemder te gedragen en krijgt ze een "denkbeeldig" vriendinnetje, dat misschien niet zo imaginair is als eerst lijkt.


Stream Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) online in België

Wil je Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) kijken? Is de film Honogurai Mizu no Soko Kara met Hitomi Kuroki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Honogurai Mizu no Soko Kara kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film 仄暗い水の底から (2002)
Darkwater Downloaden
dark water - honogurai mizu no soko kara 2002 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 19 januari 2002
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Horror, Mysterie & Thriller
  • Productie budget $4,000,000
  • Opbrengst $1,686,839
  • Productiebedrijven Office Augusta Co. Ltd., Nikkatsu Corporation, Oz Company, KADOKAWA Shoten, Nippon Television Network Corporation & VAP
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Based on novel or book, Nightmare, Parent child relationship, Family, Ghost, Child custody & New apartment.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Honogurai Mizu no Soko Kara (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.