Lore 2012

  • 6.8 270 stemmen
  • 109 min
  • Drama Oorlog Thriller
Trailer afspelen

Lente van 1945. Wanneer het Duitse front ineenstort nemen de Geallieerden de macht over in het land van Hitler. De veertienjarige Lore, van wie de nazi-ouders opgesloten zijn, staat alleen in voor de zorg van haar broertjes en zusjes. De enige plaats waar ze naartoe kunnen is het huis van hun grootmoeder, 900 km noordwaarts. De kinderen beginnen aan een tocht door hun verwoeste land, en langzaam maar zeker begrijpen ze wat er gebeurd is en wat de gevolgen zijn van de daden van hun ouders. Wanneer Thomas, een jonge Joodse vluchteling, zijn hulp aanbiedt, moet Lore vertrouwen op een persoon van wie men altijd gezegd heeft dat hij de vijand is.


Stream Lore (2012) online in België

Wil je Lore (2012) kijken? Is de film Lore met Saskia Rosendahl te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lore kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Lore (2012) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Lore te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Lore (2012) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Lore (2012)
Lore.2012.720p.SUBBED.BluRay.x264-PFa Downloaden
Lore.2012.LIMITED.1080p.BluRay.x264-ROVERS Downloaden
Lore.2012.CDx.DVDRip.XviD-PHOBOS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 2 augustus 2012
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Drama, Oorlog & Thriller
  • Productie budget $4,000,000
  • Opbrengst $970,000
  • Productiebedrijven Edge City Films, Porchlight Films & Rohfilm
  • Productielanden Australia, Germany & United Kingdom
  • Trefwoorden Sibling relationship, Nazi, Germany, World war ii, Post world war ii, Woman director, Nazism, 1940s, Mother daughter relationship, Children in wartime, Nazi war criminal & German family.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lore (2012) met Saskia Rosendahl is te streamen op Sooner & CineMember. Lore (2012) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Lore (2012) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Lore (2012) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Lore (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Lore (2012) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Lore (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lore (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lore (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lore (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lore (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lore (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lore (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Lore (2012) met Saskia Rosendahl kopen of huren op Apple TV in België.