Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training 2024

Originele titel: 「鬼滅の刃」絆の奇跡、そして柱稽古へ

  • 6.3 212 stemmen
  • 103 min
  • Animatie Actie Fantasie
Trailer afspelen

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training toont aflevering 11 van de Swordsmith Village Arc - met de uitkomst van de felle strijd tussen Tanjiro en Upper Four, Hantengu en Nezuko’s overwinning op de zon - voor het eerst in de bioscoop. Daarna volgt aflevering 1 van de Hashira Training Arc, met het begin van de training die door de Hashira wordt gegeven ter voorbereiding van de komende eindstrijd tegen Muzan Kibutsuji, die ook voor het eerst op het grote doek te zien is.


Stream Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) online in België

Wil je Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) kijken? Is de film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training met 花江夏樹 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 2 februari 2024
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Animatie, Actie & Fantasie
  • Opbrengst $44,350,181
  • Productiebedrijven ufotable, Aniplex & Shueisha
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Based on manga, Demon, Edited from tv series, Shounen & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.