映画 けいおん! 2011

  • 8.0 79 stemmen
  • 110 min
  • Animatie Familie Avontuur Komedie Muziek
Trailer afspelen

De Light Music Club op Sakuragaoka High School stond op het punt om opgeheven te worden omdat al haar leden geslaagd zijn, maar net op tijd wordt de club gered door vier meiden. Ondanks dat ze alle vier geen ervaring hebben met het spelen van een instrument, willen ze wel een poging wagen. Als de jaren voorbijgaan wordt hun band steeds beter en beter, en een vijfde jonger lid komt er bij. Als de vier oprichters van de band op het punt staan af te studeren, besluiten ze een reis te maken naar Londen. Het wordt gezellig maar ze hebben wat twijfels. Kunnen ze optreden in Londen? Wat brengt de toekomst hen? En het belangrijkste: wat gaan ze doen om afscheid te nemen van hun jongste lid, die nog een heel jaar naar college moet?


Stream 映画 けいおん! (2011) online in België

Wil je 映画 けいおん! (2011) kijken? Is de film 映画 けいおん! met Aki Toyosaki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 映画 けいおん! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 3 december 2011
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Avontuur, Komedie & Muziek
  • Productiebedrijven Kyoto Animation, Shochiku & TBS
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden High school, Japan, London, england, England, Sushi, Slice of life, Singing, Based on manga, Woman director, Anime, Yuri, High school band, Girls love & Iyashikei.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 映画 けいおん! (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 映画 けいおん! (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 映画 けいおん! (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 映画 けいおん! (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

映画 けいおん! (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 映画 けいおん! (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.