Met grote blijdschap (2001) poster

Met grote blijdschap 2001

  • 7.6 7 stemmen
  • 90 min
  • Drama

Luc gaat met zijn hoogzwangere vrouw op bezoek bij zijn broer Ad. Die woont al 15 jaar teruggetrokken in de Ardennen, in een vervallen boerderij. Daar woont ook een oude vriendin. Onder genot van de nodige drank komt er veel van vroeger bovendrijven en worden er ontdekkingen gedaan.


Stream Met grote blijdschap (2001) online in België

Wil je Met grote blijdschap (2001) kijken? Is de film Met grote blijdschap met Renée Soutendijk te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Met grote blijdschap kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Met grote blijdschap (2001) streamen op Netflix.

Stream Met grote blijdschap (2001) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 8 februari 2001
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Motel Films & VPRO
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Met grote blijdschap (2001) met Renée Soutendijk is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Met grote blijdschap (2001) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Met grote blijdschap (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Met grote blijdschap (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Met grote blijdschap (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Met grote blijdschap (2001) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Met grote blijdschap (2001) onbeperkt gratis kijken.

Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Met grote blijdschap (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.