Cyrano de Bergerac 1990

  • 7.3 731 stemmen
  • 135 min
  • Drama Komedie Historisch Romantiek
Trailer afspelen

De film vertelt het verhaal van de dichter en filosoof Cyrano die verliefd wordt op zijn mooie nicht Roxanne. Hij durft echter niet op haar af te stappen vanwege zijn grote neus. De ironie wil dat de knappe maar doorsnee Christian aan Cyrano vraagt of hij hem wil helpen om Roxanne voor zich te winnen.


Stream Cyrano de Bergerac (1990) online in België

Wil je Cyrano de Bergerac (1990) kijken? Is de film Cyrano de Bergerac met Gérard Depardieu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cyrano de Bergerac kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Cyrano de Bergerac te kopen op Apple TV & LaCinetek. Cyrano de Bergerac (1990) is te huur op Apple TV & LaCinetek om online te kijken.

Koop Cyrano de Bergerac (1990)
Huur Cyrano de Bergerac (1990)
Download ondertiteling voor deze film Cyrano de Bergerac (1990)
Retail NL DVD OCR (Image Compare) Downloaden
Cyrano.de.Bergerac.1990.FRENCH.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT Downloaden
Cyrano.De.Bergerac.1990.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 28 maart 1990
  • Speelduur 135 minuten
  • Genres Drama, Komedie, Historisch & Romantiek
  • Opbrengst $5,822,041
  • Productiebedrijven Hachette Première, Films A2, DD Productions, Caméra One, CNC, Investors Club, Sofinergie 1 & UGC Films
  • Productielanden France
  • Trefwoorden New love, Paris, france, Fencing, Love letter, Poet, Nose, Inferiority complex, Based on play or musical, Unrequited love, Long nose & 17th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cyrano de Bergerac (1990) is te koop op Apple TV & LaCinetek. Cyrano de Bergerac (1990) kan je in België huren op Apple TV & LaCinetek.

De film Cyrano de Bergerac (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cyrano de Bergerac (1990) is te koop op streamingdienst Apple TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cyrano de Bergerac (1990) huren op Apple TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cyrano de Bergerac (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cyrano de Bergerac (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cyrano de Bergerac (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cyrano de Bergerac (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cyrano de Bergerac (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cyrano de Bergerac (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cyrano de Bergerac (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Cyrano de Bergerac (1990) met Gérard Depardieu kopen of huren op Apple TV in België.